Καιρός να δείς
την ζωή σου
με άλλη...

Ματιά

Με την κατάλληλη υποστήριξη θα τα καταφέρεις!

Η Ψυχοθεραπεία αποτελεί ακόμη ταμπού για πολλούς ανθρώπους. Σίγουρα, το να μιλήσει κανείς για τα πολύ προσωπικά του θέματα δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση.’Οποιος όμως αποφασίζει να μπει σε μια ψυχοθεραπευτική διαδικασία δε σημαίνει ότι έχει περισσότερα προβλήματα από κάποιον που δεν το έχει αποφασίσει. Σημαίνει ότι έχει την ωριμότητα και την θέληση να βελτιώσει την ψυχική του υγεία. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα της ψυχοθεραπείας, και δεν χρειάζεται να φτάνεις στα όρια σου και να εξαντληθείς ψυχικά και σωματικά, πριν να ζητήσεις υποστήριξη. Όταν οι άνθρωποι φροντίζουν την ψυχική τους υγεία, μπορεί να προλάβουν την εμφάνιση κάποιου μεγαλύτερου προβλήματος.

 Η ψυχοθεραπεία προσφέρει όχι μόνο ανακούφιση από τα συμπτώματα, αλλά και την ουσιαστική θεραπεία των βαθύτερων αιτιών αυτών και επαναφέρει την ποιότητα στη ζωή σου. Ο θεραπευτής είναι ο συνοδοιπόρος σου. Δε θα σε κατακρίνει για τα αισθήματα, τις σκέψεις και τις επιλογές σου, πράγμα σημαντικό ιδίως για άτομα ευαίσθητα σε αρνητικά σχόλια. Ένας ειδικός ψυχοθεραπευτής μπορεί να σε βοηθήσει να δείς τα πράγματα με νέες προοπτικές, να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου, να επικοινωνήσεις καλύτερα, να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. 

Η ψυχοθεραπεία είναι ένα αξιόλογο εργαλείο που μπορεί να ενδυναμώσει την αυτοεκτίμηση, να βελτιώσει τις ανθρώπινες σχέσεις και να αλλάξει την «ματιά» για την ζωή. Να βοηθήσει κάθε άτομο να ανακαλύψει ποιος είναι, από πού προέρχεται και πώς μπορεί να κάνει τη ζωή του καλύτερη και πιο ευτυχισμένη! Σύντομα θα συνειδητοποιήσεις ότι μέσω της θεραπείας μπορείς να καταφέρεις να μάθεις να ζεις μια ζωή με λιγότερους περιορισμούς και ανασφάλειες για να σχεδιάσεις ένα καλύτερο και πιο ικανοποιητικό μέλλον!

Ψυχοθεραπεία

Ατομική

Θεραπεία με ένα άτομο και τον θεραπευτή διάρκειας 60min Δια ζώσης.

Ψυχοθεραπεία

Ζεύγους

Θεραπεία με δύο άτομα και τον θεραπευτή διάρκειας 60min Δια ζώσης η Διαδικτυακα.

Ψυχοθεραπεία

Οικογενειακή

Θεραπεία με τρία η και περισσότερα άτομα και τον θεραπευτή διάρκειας 60min Δια ζώσης η Διαδικτυακα.

Ψυχοθεραπεία

Διαδικτυακή

Θεραπεία με ένα άτομο και τον θεραπευτή διάρκειας 60min Διαδικτυακα.

Εγώ στα Social Media

Επικοινωνήστε Μαζί Μου

και κλείστε 15 λεπτό Ραντεβού Γνωριμίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσω μαζί σας.